Waarom René Laurant

Magie verbindt! Breekt het ijs en wekt interesse op! Mensen gaan met elkaar praten, netwerken en communiceren. Het is verbazingwekkend en ook nog eens zeer populair. Magic is ‘Wonder’ful!

Wat krijgt u met René Laurant?
‘Wonder’ful magic is zeer geschikt om uw evenement een gedenkwaardige extra dimensie te geven. Rotterdammer René Laurant staat immers voor kwaliteit, is stijlvol, elegant en respectvol. Hij is charmant, charismatisch, klassiek én modern tegelijkertijd en zet al ruim 40 jaar magische ervaring in. Kortom, absoluut toegevoegde waarde. Uw gasten zullen zeer zeker onder de indruk zijn. Met René Laurant krijgt u dan ook succes-garantie! Het bewijs daarvoor vindt u op deze site. Kijkt u maar eens rustig bij de reviews wat klanten over René te zeggen hebben.

Meer informatie of wilt u René boeken?                       Vul het contactformulier in of bel 06 – 287 603 58

 

Verwondering; een echte magische ervaring
René Laurant creëert magische momenten die het menselijk verstand te boven gaan. Ze weten dat hetgeen zij zien niet kan, maar tóch: Het onmogelijke wordt mogelijk! Die prachtige emotie van verbazing, de pure verwondering, die intense magische ervaring….het is een van de mooiste emoties die een mens kan beleven.

Tevredenheid
René legt zichzelf hoge standaarden op. Uit ervaring kunnen we zeggen dat verwachtingen vaak overtroffen worden en dat de gasten voldaan, tevreden en verwonderd naar huis zullen gaan. Met een ruime verscheidenheid aan bijzondere magische acts kan ook uw romantisch samenzijn, bedrijfsuitje, bruiloft, private party, jubileum, verjaardag of welk evenement dan ook, onvergetelijk worden gemaakt.