Shows

tafelgoochelaar: ‘Close up and personal’, illusionisme op de vierkante meter!
Magie ervaren in een intieme setting aan tafel. Uw gasten staan of zitten om de chique tafel van René heen en maken kennis met een 20 a 30 minuten durende close up act van zeer hoog niveau. Doordat de toeschouwers rondom de tafel staan is de betrokkenheid zeer groot en maken zij direct onderdeel uit van deze magische close up-shows. Zeer geschikt voor ruimtes waar de toeschouwers (15 tot 20 personen) gezamenlijk de show op een informele manier kunnen bewonderen; een huiskamer, een hoek van de grote zaal of ergens op locatie maakt voor het resultaat geen verschil; het is een enerverende magische show met prachtige tricks.

Walk Around Table Magic !
Illusies bij de mensen aan tafel…..Dat is wat er gebeurt bij ‘table hopping’. René loopt van tafel naar tafel en verwondert uw gasten dichtbij onder de ogen van uw gasten én direct in hun handen. Walk Around Table Magic is een perfecte manier om uw gasten persoonlijke magie te laten ervaren. Dus, close-up magic bij uw gasten aan de dinertafel, de statafel of lopend tussen het publiek. Een mooi moment om de avond mee te beginnen en uw gasten mee te verwelkomen. Ook zeer geschikt tijdens de borrel of vlak voordat en nadat het eten wordt geserveerd. Deze vorm van magie is zeer populair, heeft een grote toegevoegde waarde en zorgt zeker voor een onvergetelijke ervaring.

Stage act / podiumact:
Op zoek naar een centrale act? René Laurant verwonderd en boeit met zijn humoristische stand-up magic-act uw gasten op Rotterdamse wijze, of het er nu 10, 50 of 100 zijn. René houdt het ook voor een groter publiek graag persoonlijk en werkt dan ook niet alleen voor, maar ook met de mensen in de zaal. Magische interactie van ongeveer 20 minuten waarbij uw publiek op bepaalde momenten ook zelf wordt uitgenodigd om mee te doen. Interactief, verbazingwekkend en hilarisch!

Cape act
Wilt u iemand extra aandacht geven en in de spotlights zetten? Dat kan heel goed “Cape Act”. Op een ludieke en humoristische wijze wordt de “Special Guest” van uw feest in het zonnetje gezet. Via een ‘snelcursus’ goochelen vertoont uw speciale gast samen met René een hilarische magische show. Een zeer vermakelijke act met flitsende trucs, die allemaal in zijn/haar handen afspelen! De vraag is echter of het zijn handen wel zijn. Een unieke beleving, zowel voor uw speciale gast als voor de overige aanwezigen. De “Cape Act” is hilarisch en zal in het geheugen van uw gasten gegrift blijven staan!