Goed om te weten

 • Een Rotterdamse goochelaar, maar werkt overal in Nederland  
  René is regelmatig te zien in het Rotterdamse en werkt regelmatig op het prachtige schip SS Rotterdam en Hotel New York. Toch werkt René in heel Nederland.
 • Verzorgt de shows eventueel ook in het Engels
  Het gebeurt regelmatig dat het gezelschap waar René voor mag optreden een internationaal gezelschap is. Zonder probleem wordt de vertoning dan ook in het Engels uitgevoerd.
 • Ruim op tijd aanwezig en vooraf nog even contact
  René vindt het belangrijk dat alles vooraf duidelijk is. Een paar dagen voor optreden wordt er altijd nog even contact opgenomen om de verwachtingen duidelijk te hebben. Verder kan u er van uitgaan dat René ruim op tijd aan zal komen.
 • Reiskosten 
  U krijgt te maken met één prijs. U weet dus precies waar u aan toe bent. Prijzen zijn altijd inclusief reiskosten.
 • René Laurant heeft jarenlange ervaring
  René begon ooit als 7-jarig jongetje met goochelen. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd via ontelbaar veel voorstellingen. Hij weet dan ook hoe de verwondering voor jong en oud gemaakt moet worden.
 • René wordt regelmatig teruggevraagd bij de opdrachtgever
  Bij verscheidene opdrachtgevers komt René al jaren over de vloer. René houdt dan ook altijd bij wat hij gedaan heeft en zal zorgen voor nieuw materiaal bij een nieuwe boeking.
 • René is zeer flexibel 
  Een evenement verloopt wel eens iets anders dan geplant. René past zich echter makkelijk aan en ontneemt u daarmee zorgen. Zo is er een grote mate van flexibiliteit in de tijdsinvulling en aanpassing aan de ruimte.
 • Netjes naar uw gasten
  René behandelt zijn toeschouwers altijd met respect en hecht er grote waarde aan dat zij ten alle tijden met een goed gevoel naar huis zullen gaan. Dat betekent dat René nooit beledigend, grof in de mond, seksistisch of grappig ten koste van anderen zal handelen. René Laurant staat voor stijlvol, respectvol en elegant.
 • Actief in de Nederlandse Magische wereld
  René is ook in de Nederlandse magische wereld een bekend gezicht en zeer actief. Zo is hij president van de Nederlandse Magische Unie, voorzitter van de Magische Liga 52 Schakels Rotterdam, Lid van The International Brotherhood of Magicians, maakte hij deel uit van jury’s en organiseert hij regelmatig magic-conventions en lectures.